Back to my ‘normal life’

Standard

Salam

Hmm…lame tul cik Awah tercari2 mcm mane nk mulakan stelah sekian lama menyepi… menaip pon dh tak betul dh ni..hehe.. 😀 ok, Alhamdulillah.. cik Awah baru jer abis study and tak berapa lama lg, cik Awah is not at home anymore, cik Awah will be anywhere and everywhere..hehe.. mula2, bila abis jer study, bgn pagi..cik Awah rase pelik… kepala mcm kosong and suddently cik Awah rase sedih plak.. I felt empty… tu la.. bila study, slalu pk study tu satu rase yg membebankan… bila dh abis study, mula la kita rase…ia actually menyeronokkan… manusia tak pernah puas kan?

Ok…ok…jgn terus melalut.. ape citer?? hehe, 🙂 lepas abis semua, cik Awah terus balik kemas umah yg rasenye cantik skit dr ‘kapal belayar’ ni… ubah sofa, and cik Awah smpat beli cabinet TV yg baru coz cam nk ubah skit suasana ruang TV.. cik Awah susun buku.. and thank you so much kat Ibu cik Awah sbb tolong cik Awah lipat kain masa cik Awah sgt2 sibuk dgn assignments ari tu… and last wk, cik Awah smpat balik kg di sg Petani ngan hubby and ayah tgk Tok, Tok Wan… smbil2 cik Awah jalan2 ke Penang.. lepas penat… 5 hari jugak la… then, baru ari ni la cik Awah cuba2 menaip ape2 yg patut… later cik Awah put some photos yer…

Blk dari kg, cik Awah stay kat umah layan YouTube jer… plus, cik Awah sakit mata, mulut kene ulser, ishh..ish.. pandai btul sakit ni, dtg bila cik Awah dh abis study… cam tau2 cik Awah tgh cuti… 😦 hmmm…Thanks to Allah, harap cik Awah dapat report duty dalam keadaan yg sihat wal-afiat nxt wk..Amin 🙂

Citer pasal report duty, insya Allah..cik Awah akan lapor diri bekerja semula pada 11 May ini… tetiba, cik Awah berdebar2 plak… lame meninggalkn envi keje.. byk yg cik Awah dh lupa ni… so, ari ni cik Awah baru teringat nk call JPA tuk settle everything, thanks to kawan cik Awah, ‘pakcik Izuan’ sbb tolong ‘sedarkn’ cik Awah yg nyaris terlalai ni… Alhamdulillah.. insya Allah, esok cik Awah maybe dapat some updates from JPA berkenaan penempatan baru.. doakan cik Awah dapat tempat kerja yg baik yer.. 😀

So, ape lg yer… tak yah la cik Awah update panjang2 ek.. lom ader citer best.. later cik Awah will update skit citer blk kg.. ok, c u then yea!!!

Advertisements

About Awah Rahim

~a wife to SaifulSufian~am an IT.analyst~small.petite~brown.eyes~fair.skin~friendly.out-going~like reading.singing.shopping.watching.movies~ What else? Just drop by and read, you will love it... Welcome babes!!! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s