Monthly Archives: July 2009

short and sweet.. yer ker?

Standard

Salam semua…

Wahh…it has been 2 months without update!!… sorry… cik Awah ade mcm2 nk citer sampai tak tau nk mula tang mane… anyway, MASTER dah abis… kira cik Awah GRAD la ni… alhamdulillah… cik Awah menutup pengajian cik Awah with 2A’s and 1A-… alhamdulillah… but still envy dgn kawan cik Awah yg got straight A’s … jelessssss nyerrrrrrrrr!!!!

No honeymoon, 11 May yang lepas, cik Awah dh report duty untuk bekerja semula… at first sgt excited la… tp, bila 2 minggu dok ‘pool’ di JPA + JPM without penempatan… mula la nk hangin + busan… yupp!!!… skrg cik Awah bertugas di Jabatan Perdana Menteri.. alhamdulillah.

Again, no honeymoon… kerja baru sgt mencabar .. cik Awah selalu out-station, tinggal husband cik Awah sorg2… berbeza environment nya dgn opis lama cik Awah dulu… memula out-station, cam seronok la… yer la kan…dulu cik Awah dok memerap jer dalam bilik kat opis tu… dpt kuar bila g kursus @ conference jer… skrg, seminggu kat opis, 3 minggu out-station… penat jgn ckp la… bila perlu, cik Awah angkut ibu ayah g sama out-station buat teman… hubby dh tentu la tak leh ikut sbb keje… sian dia kene tinggal… syukur ke hadrat Allah kerana memberikan cik Awah kawan yang baik (Su), bosses yang baik (Dr.Z, Pn.Y and Pn.H)… tak la cik Awah stress… Rabbi Yassir wala Tuassir… Amin.

Ok…secara ringkas..ini jer yang cik Awah sempat citer dulu… jgn tak caya, di rumah pon cik Awah wat keje lg tau!.. esok cik Awah out-station lg… nasib baik dekat… Port Dickson jer… ari jumaat baru cik Awah masuk opis semula… itu la rutin cik Awah skrg…

Sampai cik Awah chit chat lg yer… mmmmmuahhhhhh!