Enjoy my weekend :)

Standard

Assalamualaikum…

Jumpa lagi di sini… last post dari cik Awah masa bulan puasa kan, dah raya pon… (dh abish raya dh)… dan dah nak dekat Raya Haji… sorry, I can’t manage my time to spend a bit for my new entry… huhu…

Kerja sangat memenatkan past 2 weeks… alhamdulillah, segala berjalan mengikut jadual walaupun ada la sikit2 masalah… biasa la kan, mane ade sistem yang PERFECTO… as long as it easy to use with minimal training… cukup bagus la tuhh… πŸ™‚

Dalam sibuk2 menguruskan keje2 opis, cik Awah masih lagi sempat menghadiri majlis kahwin one of my sweet friend last week, SELAMAT PENGANTIN BARU kepada Mel dan Faez, semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Β Asal tengok majlis kahwin jer, teringin nak tengok video kawin yang 8 taun dulu, kan Yang >> kekanda Saifulsufian Shaukani πŸ˜€

Ape cik Awah nak citer lagi ekk… nothing la.. tak de citer best… life so boring… but I want to enjoy my weekend… dok umah, baca buku yang masih belum abis, kemas umah, lipat kain… dan tgk la ape2 citer yang ade kat TV ari ni…. kita ENJOYYYY!!!!

Nanti jumpa lagi yer πŸ˜‰

Advertisements

About Awah Rahim

~a wife to SaifulSufian~am an IT.analyst~small.petite~brown.eyes~fair.skin~friendly.out-going~like reading.singing.shopping.watching.movies~ What else? Just drop by and read, you will love it... Welcome babes!!! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s