Monthly Archives: June 2012

Kembali menulis…

Standard

Assalamualaikum…

Salam Syaaban semua… Pejam celik, pejam celik…dah masuk bulan Syaaban… (bahasa guraunya, bulan akhir kita boleh makan sebelum masuk Ramadhan..ahakss..) iyerr kerr…?? Tp, sunatnya, jom kita mula puasa sikit2, exercise perut kita utk Ramadhan nanti… Tak la ‘dia’ terkejut sgt kan… 😉

By the way, lamenyer meninggalkan arena blogging ni.. Org skrg dh towards vlogging dh, cik Awah masih setia di sini… Malu la nk vlog, satu dunia boleh nmpak muka cik Awah yang tak ‘tara’ mana comeyyy ponn… Yang pasti, masih ada rumah ini untuk kita berkongsi…

Aperr…cer..?? Tak der yang menarik sgt jika buat masa ini, tp…yang menarik agak dh basi untuk di kongsi… Hehe… Cuma, ape yang boleh cik Awah kongsikan, setengan tahun di bulan 2012 adalah sangat mencabar dan mengujakan… (wahhh, teruja gitewww!!!)

Pengalaman yang paling best pastinya, tawaran kursus COTI ke Korea pada April lalu yang akan cik Awah kenang sampai bila-bila… Pasti cik Awah akan ke sana lagi kerana cik Awah ada keluarga yang pasti menunggu kedatangan cik Awah lagi… Rindu sgt Ella, Wendy, Oppa, Laura and Thinkerbell…

Lepas tu, my 2nd honeymoon for 2012, we went to Singapore… Alkisah..sambil selam, minum air la kann… Dapat la ke USS sekejap…jerr…tak puas jalan… + jalan raya di Spore yang amat la mencabar perasaan tu, dengan sesat… Adusss….stresss amattt….!!!

Alamak, dh time la…gtg…ade mtg…baru nk warm up…huhu…nanti cik Awah sambung lagi ekkk, cik Awah upload gamba sekali… Harap2, tak la cik Awah malas menulis lagi…

Zaijian!!!