Tag Archives: enjoy

Enjoy my weekend :)

Standard

Assalamualaikum…

Jumpa lagi di sini… last post dari cik Awah masa bulan puasa kan, dah raya pon… (dh abish raya dh)… dan dah nak dekat Raya Haji… sorry, I can’t manage my time to spend a bit for my new entry… huhu…

Kerja sangat memenatkan past 2 weeks… alhamdulillah, segala berjalan mengikut jadual walaupun ada la sikit2 masalah… biasa la kan, mane ade sistem yang PERFECTO… as long as it easy to use with minimal training… cukup bagus la tuhh… πŸ™‚

Dalam sibuk2 menguruskan keje2 opis, cik Awah masih lagi sempat menghadiri majlis kahwin one of my sweet friend last week, SELAMAT PENGANTIN BARU kepada Mel dan Faez, semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Β Asal tengok majlis kahwin jer, teringin nak tengok video kawin yang 8 taun dulu, kan Yang >> kekanda Saifulsufian Shaukani πŸ˜€

Ape cik Awah nak citer lagi ekk… nothing la.. tak de citer best… life so boring… but I want to enjoy my weekend… dok umah, baca buku yang masih belum abis, kemas umah, lipat kain… dan tgk la ape2 citer yang ade kat TV ari ni…. kita ENJOYYYY!!!!

Nanti jumpa lagi yer πŸ˜‰