Tag Archives: Schoolwork

Raya berlalu… dateline makin dekat :(

Standard

Salam Hari Raya semua… cik Awah nk amik kesempatan nk ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada sumer kawan2, sanak saudara, yang mengenali diri cik Awah ni… MAAF ZAHIR DAN BATIN yer…

Cepat btul masa berlalu… dah 8 Syawal hari ni… ari ni.. badan cik Awah ‘kurang enak’ skit… kepala ni pusing semacam sampai tak boleh nk bukak mata… so, siang td… cik Awah tido jer… mayb lately cik Awah kurang tido kot… hari2 cik Awah tido kul 330 pagi… huhu…

Ok… cik Awah lom citer raya lg ekk.. taun ni, beraya di sini jer… maksud cik Awah, di Negeri Sembilan la… di rumah sebelah suami… tp, raya ngan belah suami atau belah cik Awah… sama jer rasanyer… kami ni sekampung.. 😀 Malam raya, kami masih di rumah Nilai… tido di rumah Nilai jer… so, setiap hari berulang alik ke kg… cik Abang cik Awah ni… sian nk tinggalkn ‘anak kecil’ kami di rumah… saper lg klu bukan si CUCUT… ank kucing kami… 🙂

Pagi raya… dlm kul 730 pagi kami dh sampai di kg… Solat raya di sana… salam ibu dan ayah… sarapan… dan terus pula ke rumah ibu dan ayah cik Awah… family kami di kecik… so, kalau sorg tak ade… sangat terasa… cik Awah pon kene la adil dalam situasi mcm ni… mujur suami sgt memahami (sbb selalunya, lebih kat umah ibu dan ayah cik Awah jer… maaf yer bang…)

Raya 1, 2 dan 3 berlalu cepat skali… ke rumah makjang, rumah mak dan hospital Klang… Raya ni, bapa saudara cik Awah yg cik Awah panggil Papa di masukkan ke CCU Hospital Klang pada mlm raya pertama… heart attack… Raya 3, family sebelah ayah pula turun ke Nilai Impian beraya… di rumah aku la… gamat sekejap umah kami yg kecil ni… 🙂

Itu jer la citer raya cik Awah… bila dh abis cuti raya… baru cik Awah ketaq… rupa2 nya… dateline cik Awah dah dekat… baru teringat assignment yg lom siap… research paper yg masih ‘hang’… and EXAM… waaaaaaaaaaa…. ni la yg takut skali nk pk bila masa belajar… cuti mmg seronok… tp, bila masa menghadap semua ni… rasa nk pegi keje… sabar cik Awah… dh 2 sem dh cik Awah facing sumer ni… bila ujung sem… cik Awah stress… bila ujung sem.. stress… insya Allah… dipermudahkan… Aminn…

Enjoy la pics raya cik Awah ni… 🙂

Family hubby

Family cik Awah